Bukan Tutorial Tapi FaceBlog!






Haha.(kenapa mamat ni kena sampuk shetan ke?)
Ape gunanya korg ade FACEBOOK dan BLOGGER ape gunenya kalo xde FaceBlog kn? kn?
Haa. kat sini aku nak isythiarkn aku dah join FaceBlog untuk kali pertama drpd just usha-2 dr jauh page ni.Aku dapat tahu FaceBlog ni dr blog Najwa Malik (ramai peminat woo!) dlm 3-4 bulan lepas kot . Saje xnak join sbb time tu blog lame lupe password(my natural attitude) & xde smngat BLOGBLOGING!(bunyi air) nii. hehe.
Tp skrg dah mula KETAGIH mcm minum teh tarik(nyum2~) je.
So kalo korg nak Nak join FaceBlog ni senang je.
Korg pegi link ats tu haa. xpun klik je kat float button aku dah buat tu.
Then korg just follow steps 1-by-1.
Selain daripada itu, (trigt zaman skola, karangan Bahasa Melayu SPM) korg bole promote blog korg selama 5 jam kat situ .
Seronok bukan (ayat iklan TV)?Entry ni puun salah 1 kewajipan ble korg nak join FaceBlog ni. So tu je la nak story. Zzzz~(mood : ngantuk)


Thanks for visit! /bye

Sincerely by :

2 comments:

  1. haha. mestilah. kenalah buat ayat cmni bg org seronok bace :D

    ReplyDelete

© Created by Alep Darling - 2011