Apa? Lyssa_Secret Dah Pandai Mengikut?? Haish.

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Bismillah.
Jam 7.55am.
Hampir satu jam aku renovation blog huduh bagi kemas taknak serabut mcm dulu tetibe aku rase cam pelik ade follower pagi2 buta ni.Eh, mcm kenal.?


click to see

Lyssa follow blog aku, tak percaya tgk la list follower aku. :)

click to see

Prbualan ktorg kat FB pagi2, dua2 xboleh tido. Mulalah merepek. hekk -__-


:) Aku tersengih. Rupa-rupanya Lyssa_Secret! Sape tak kenal blogger terkenal ni kan? Mula la aku tergelak-gelak mcm orang gila sorg dlm rumah. HAHAHA. Xsgke aku punya 'usha' membuatkan Lyssa follow blog huduh aku ni. bukan ade ape pun. hehe. Nak tahu usha ape? Klik sini. Korg ade? Korg ade? Xde kan? HAHA. Ape pun alhamdulillah. Thanks ye Lyssa kerana menceriakan pagi sy ni. Tak jadi tido terus segaq mata cheq. HAHA ♥
Assalamualaikum.


P/S : → Next Entri  Anugerah Industri 2011 ♥

LIKE . SHARE . COMMENT.

Sincerely by :

3 comments:

  1. HAHAHA . malu pulakk dia pergi printscreen gmbor Lyssa follow dia . haha :D

    Ape yang syiok nyer . blogger biasa je yang follow . haha :D Tak de nyer , top ker , terkenal ker . tak de . tak de. haha :D

    BTW , best giler merepekk pagi tadi ! haha .

    ReplyDelete
  2. haha. ape nak dimalu plak? Okay la tu. Comel la.

    Eh, masuk majalah REMAJA kn? Blog Lyssa blog terbaik. Sebut nama Lyssa sape tak kenal? Bukan senang remaja bawah umur nak popular dlm bidang blog.

    YES, betul. haha.

    ReplyDelete

© Created by Alep Darling - 2011