AINAN TASNEEM WONDERGIRL !





Aku rasa, aku dah jatuh cinta!
Aku dah jatuh cinta dengan Ainan Tasneem Bt Ridzuan, 19tahun.
(muda setahun dari aku wehh,terasa tua aku-.-"). 
Apa? Dia dah ade bf?
Who's care right? haha.(syahtonirojim dah keluar,hoho)
Alahh, korg nih aku jokes je lah . Actually aku dah jatuh hati dgn suara dia ! 

BILE BOSAN, BODEK2 YOUTUBE
Bakat 19 Tahun!
So pabila sudah bosan youtube la tempat aku search lagu2 baru. Mula2 tgh syiokk dnga lagu Asfan - Terhenti Disini. Biasalah, remaja2 skrgkn byk show their talents  kat YouTube.  So, aku terjumpa  Ainan Taneem - Aku Suka Dia (Original). Aku denga la "WOW!" comel + suara lunak merdu. Aku tersenyum lebar dengar dia nyanyi, xberhenti2 dengar.(mcm dah kne mandrem la kau alep-.-")

FACEBOOK WITH AINAN TASNEEM

Najwa Latiff, just joke no hurt feeling ye -.-"
ADE YANG MINAT AINAN TASNEEM GAK!

Bergaduh Kerna Ainan.
Tengok! Bob mencelah lak siap tag nama Ainan Tasneem ♥ u lg.(hati gua sudah panass sama lu!) Ciskekk btol mamat nih. Aku ingat xde sape kenal Ainan Tasmeen lg. HAHA. Tgk caption tu "Bergaduh 
Kerna Ainan" boleh buat lagu wehh(mula la merepek tu). HAHA xD

TAKDE MOOD,  LAYAN LAGU AINAN BARU ADE MOOD. HEE
Bob sibuk! Bob Sibuk!
HAH, tengok. Sampai post banyak kali status kat fb disebabkan terlalu obses dgn Ainan Tasmeen yg comel + suara merdu + berbakat nih buat aku terbang di awang-awangan.(boom! kena langgar dengan kapal terbang) HAHA. 

EXTRA INFO!
Aku siap convert lagu Aku Suka Dia ke MP3 masuk dalam fone. Korg ade? Ade? Xde kan? :)

MY FAVOURITE AINAN TASNEEM'S VIDEOS

Lagu ni buat aku cair bile dengar Ainan menyanyi ♥

Video ni comel gile! Lawak lak tgk Ainan marah :D

Comel je pakai topi koboi dgn baju kotak2 mcm Bruno Mars. hehe ^^

P/S : 
Ainan ni bukan cari popular tp nak hilangkn stress dgn nyanyian. But she'so good in singing!

Thanks for visit! /bye

Sincerely by :

5 comments:

  1. saya pon minat dy jugak . she's so cute with her great talent :)

    ReplyDelete
  2. hehe. yeke? tahu xpe. comel la Ainan nih ♥

    ReplyDelete
  3. suka gila tgk dia. suara pong sodapppp. Hihik. First song dgr dye nyanyi: Dalam Hati (cover Atikah) ce cari, ce cari

    ReplyDelete
  4. tahu xpe. 1st time tgk kat youtube tersengih2 sy ni haa. HAHA. dah tau tp xminat dia nyanyi laguorg lain. Single terbaru dia Tak Mungkin ♥

    ReplyDelete
  5. Wahhh dia dengan Ainanlahhhh :D

    ReplyDelete

© Created by Alep Darling - 2011